Blog Halloween-godter hos ScandiPark! - DA - da

ScandiPark

Slik eller ballade? Vi har alt til Halloween!

scan-blog-header-oktober-halloween

Vampyrer til spisning, gyselige dekorationer eller passende kostumer – ægte gyserfans og alle, der gerne vil være det, finder et stort udvalg i ScandiPark. De allerfleste kender udtrykket "Slik eller ballade", og det kan høres ved mange husdøre en gang om året. Den 31. oktober kan I klæde jer ud sammen og drage ud på gader og veje som vampyrer, skrækindjagende monstre eller gyselige græskar. I vores supermarked bliver der også uhyggeligt dejligt på det tidspunkt: Vi har nemlig masser af søde sager og drikkevarer til fordelagtige priser.

 

Sådan bliver dit Halloween-party en succes

Spøgelsesagtigt bordpynt, lækkerier til buffeten og drinks med gyserlook – et Halloween-party skal være godt forberedt. Et vellykket party begynder med at udforme en indbydelse og fastlægge et motto. Og for børn skal mottoet og den tilhørende pynt helt sikkert være anderledes end for voksne. Er rammerne for din gyserfest på plads? Så kan det gå løs: I ScandiPark finder du det perfekte tilbehør til et vellykket party for både små og store spøgelser.

Til en Halloween-buffet må du gerne lade din kreativitet få frit løb og bruge fødevarer til at lave kunstigt blod eller græskar med dystre ansigter – så bare frem med ketchuptuberne og de googly vingummiøjne. Til senere på Halloween-aftenen er solide snacks, chips og spiritus som vodka, rom, whisky eller gin selvfølgelig et must. Skab den rigtige stemning med en passende Halloween-dekoration: Skåle med gyseligt indhold som f.eks. gummiorm er et highlight ved ethvert party. Og som velkomstdrink byder en Bloody Mary med vodka sig til. Med disse drikke har du fod på gys og gru, for en mørk eller rød farve og en nervepirrende tekstur får tankerne til at gyse. Foretrækker man det lidt sødere, egner cocktail-kreationer med Baileys sig også rigtig godt til denne særlige anledning.

Køb søde sager til Halloween hos ScandiPark

Når de små udklædte spøgelser går fra dør til dør og siger deres "Slik eller ballade" eller deres digt, gør man bedst i at have nogle lækre, søde sager i huset. Det skaber stor glæde ikke kun hos de omkringvandrende børn, men også hos dig, for at give er sjovt for alle. Og sådan cirka alt er velegnet, lige fra chokoladestænger til bolsjer og slikkepinde. Du finder den perfekte blanding i vores Candy King Pick and Mix Wall. Her er der et stort udvalg af både surt, salt og sødt og chokoladeting til fordelagtige priser.

Alkoholfrie drikkevarer: Hos ScandiPark har vi alle gængse klassikere og herlige læskedrikke til fordelagtige priser, lige fra Coca-Cola og Fanta til Sprite og andre sodavand. Gå ikke glip af tilbuddene, men brug vores service via Click & Collect: Forudbestil produkter online, og hent dem nemt og bekvemt i markedet i Handewitt. Der er masser af parkeringspladser hos os, så du har tid til at klare dine indkøb i ro og mag.

scan-blog-teaser-oktober-halloween